Qui som?

Pamela Stacey

Jo em dic Pamela i tinc trenta-dos anys. Sóc de Quito, però visc a Constança amb la meva germana Cristina. Estudio lingüística a la universitat de Constança.
La meva llengua materna és el castellà, però també parlo l’alemany, l’italià i l’anglès, i ara estudio el català.
M’agrada molt el català perquè és una llengua amb sons molt bonics.
També m’agrada viatjar, prendre fotos, llegir i cantar, però no canto bé.

Philipp von Bauer

Sóc el Philipp i visc a Konstanz, sorpresa no?
Tinc molts anys, sí ja vint-i-sinc.
A més tinc familía a Alella. El meu oncle es diu Christoph. La seva dona es diu Aina que es molt graciosa: m’agrada. També tinc una cosina i un cosí. Ells es diuen Zoe i Max.
Estudio informàtica però és una carrera molt especial i no puc traduir el nom correctament.
Fins després!
Adéu!

Nadja Schludecker

Hola! Jo em dic Nadja. Sóc de Konstanz i visc a Konstanz també.
La meva llengua materna és l’alemany. Però també parlo l’anglès i l’espanyol.
Jo tinc dinou anys. Estudio Linguística a Konstanz.

Elina Bazaga

Hola! Jo em dic Elina. Tinc vint-i-sis anys.
Sóc de Síria pero visc a Stockach. La meva lengua materna és l’asiri pero també parlo español, anglès, alemany i àrab.
Estic casada i el meu marit és d’España i es diu Jesús. Nosaltres tenim un fill que es diu Gregorio Jesús i té onze mesos.
Estudio lingüística a la universitat de Konstanz. M’agrada moltíssim dibuixar i no m’agrada gens el cafè.

Manuel Schweiger

Hola, jo em dic Manuel. Jo visc a Konstanz, on estudio també. Tinc vint-i-cinc anys i estudio química. Sóc de Offenburg que és a prop de Straßbourg. Tinc dos germanes que tenen disset i vint-i-tres anys. La meva llengua materna és l’alemany. Estudio català perquè m’agrada Catalunya i la seva llengua. Parlo també anglès i espanyol. M’agrada moltíssim escoltar música. No m’agrada gaire jugar a futbol i no m’agrada gens la violència. Adéu i fins després!

Cristina Martín

Hola a tots! Em dic Cristina i sóc de Málaga. Ara visc a Konstanz, al carrer Engelsteig, número 4.
Tinc vint-i-tres anys. La meva llengua materna és el castellà.
La meva família viu a Málaga i jo visc a Konstanz amb una família alemanya.
Konstanz m’agrada molt però prefereixo Málaga. M’agrada moltíssim la platja i el mar. M’encanta
l’estiu.
També m’agrada molt viatjar, el cinema i els llibres. M’encanta nedar i anar amb bicicleta. Els
dissabtes m’agrada moltíssim sortir amb els amics.

Annika Richter

Hola, em dic Annika. Tinc 22 anys i estudio física. Visc a Konstanz. Tinc dos germans, Martin i Stefan. El Martin té 28 anys i viu a Berlín, el Stefan té 26 anys i viu a Londres. M’agrada molt ballar, llegir, viatjar i aprendre noves llengües i moltes coses més.

Susanne Engelbert

Bon dia. Em dic Susanne i visc a Konstanz però sóc de Hildburghausen, una petita ciutat de Turíngia.
Tinc 23 anys. La meva llengua materna és l’alemany però també parlo espanyol, francès i anglès.
Tinc una germana, el seu nom és Anne i ella té 25 anys.
Estudiaré un semestre a Barcelona. M’agrada aprendre idiomes i viatjar.

Kevin Kullick

Hola. Bon dia! Jo em dic Kevin, visc a Meersburg, i sóc de prop de Meßkirch, a Alemanya. Tinc vint anys i la meva llengua materna es l’alemany.

Livia Vogt

Jo em dic Livia i tinc 23 anys. Sóc de prop de Stuttgart, a Alemanya. Visc a Konstanz. Tinc dos germans i els meus pares es diuen Andrea i Martin. M’agrada moltíssim ballar i també escoltar música. M’encanta Barcelona perquè tinc molts amics que viuen allà. No m’agrada gaire l’hivern i tampoc m’agraden gens els gossos. M’agrada molt el català!

Theresa Fritz

Hola! Sóc la Tresa. Tinc dinou anys i visc a Konstanz. Tinc tres germanes. La meva germana té un fill i el meu germà té una filla. Els meus nebots són molt divertits! La meva llengua materna es l’alemany, però m’agrada molt el castellà i el català. Són llengües molt boniques!
M’agrada moltíssim conèixer llocs i llengües diferents, amb gent i costums nous. M’encanta viatjar i escoltar música.
Odio llevar-me d’hora i no m’agrada gens ni mica la tardor. Prefeixo l’estiu i el sol!
Adéu-siau!

Jan Späth

Hola!
Jo em dic Jan i tinc vint-i-quatre anys. Jo sóc de Radolfzell i visc a Konstanz. Els meus pares viuen a Radolfzell. El meu pare es diu Helmut i la meva mare es diu Ursula. Jo tinc dos germanes: es diuen Carolin i Corinna. Carolin té trenta-dos anys i Corinna té vint-i-nou anys. Carolin té un nadó. Es diu Leopold. El Leopold és el meu nebot. Té un any.
Aprenc català a la universitat de Constança. La meva llengua materna es l’alemany. Parlo anglès i aprenc el basc i el sànscrit també. M’agraden molt els idiomes.
No m’agrada gens la boira a Constança perquè m’agraden els esports fora. Però no m’agrada jugar a futbol, prefereixo jugar a voleibol i m’agrada patinar també. M’agrada bastant viure a Constança perquè és la meva casa.
Fins aviat!
Jan

Leonie Kotz

Bon dia a tots!
Em dic Leonie, tinc 21 anys i visc a Konstanz. De fet sóc de Stuttgart.
No tinc germans, sóc filla única. Ara estic estudiant psicologia en el tercer semestre a l’Universitat Konstanz.
M’agrada moltíssim ballar i escoltar la música. També m’agrada cuinar amb els meus amics i anar al cinema.
Altres coses que m’agraden moltíssim són viatjar i coneixer les noves cultures.
Adoro Barcelona i Catalunya per tant vull aprendre al català.
En el meu temps lliure m’agrada fer els esports com Pilates o Zumba.

Michaela Oelkuch

Em dic Michaela Oelkuch. Tinc 22 anys i estudio matemàtiques i espanyol a Konstanz. Tinc una família gran amb tres germans. M’agraden molt els nens petits. Per això treballo amb una família amb quatre fills i jo els cuido quan la mare està treballant. Sóc una persona alegre i m’agrada cuinar, llegir, les llengües, el sol, els animals i moltes coses més.
Fa quatre anys vaig viure a Castelló. Allà anava a un col·legi valencià, però mai no vaig aprendre el català, només una mica. És la raó perquè faig el curs de català ara: m’agrada molt la llengua i un dia vull viure a Catalunya.

Marlen Holzammer

Bon dia! Em dic Marlen Holzammer, sóc de Stuttgart i visc a Constança al carrer de Petershausen. Jo tinc vint anys. Estudio Espanyol i Anglès a la Universitat de Konstanz. M’agraden els esports com anar en bicicleta i també fer amistats o altres coses. M’agrada molt el Bodensee.

Tirza Klauser

Jo em dic Tirza Michal Klauser. Tinc vint-i-un anys i estudio biologia, anglès i química.
Sóc de Gelnhausen i Visc a Gottmadingen. Jo sóc petita i vivaç.
A mi m’agrada fer música. Jo toco la flauta travessera i canto soprano en un cor. Jo vull aprendre a tocar la guitarra i el saxòfon. A mi m’agrada llegir, fer natació, caminar, fer esport, ballar, fotografiar i molt més. M’agrada viatjar, especialement viatjar espontàniament. M’agrada l’aventura i riure – riure molt.
Jo estudio català perquè viatjaré a Catalunya al juliol i a mi m’agrada la llengua.

Hannes Brandt

Em dic Hannes. Tinc 29 anys i sóc d’un poble molt petit a prop d’Hannover. El meu aniversari és el dia 7 de maig. Tinc el cabell castany i faig un metre setanta-set.
Fa casi 6 anys que visc a Konstanz on vaig estudiar. Havent estudiat a Konstanz vaig començar treballar a la universitat. M’agrada viure aquí perquè la ciutat és molt bonica. També, hi ha un llac que es diu Bodensee. És el llac més gran d’Alemanya. Els Alps tampoc no estan lluny. Però de vegades em falta el nord d’Alemanya. Prèviament vaig estudiar a Bremen i a Cracòvia a Polònia.
M’agrada viatjar i fer esport. També m’agrada sortir amb els meus amics o quedar-me a casa tranquil•lament per mirar una pel•lícula.
Vull aprendre el Català perquè la meva parella és Catalana. Amb els seus amics normalment parla Català i jo no els entenc. Espero que aprenc rapidament!

Nicole Schwarz

Hola! Jo em dic Nicole i tinc dinou anys. Ara visc a Konstanz on actualment estudio anglès i espanyol però sóc de Göppingen, una ciutat a prop de Stuttgart. La meva família són quatre persones. Tinc una germana, ella es diu Jennifer que té vint-i-sis anys.
En el meu temps lliure ballo i toco la guitarra. També m’agrada el voleibol, llegir, sortir amb els meus amics i especialment viatjar a altres països.
M’interessa molt viatjar a Barcelona i conèixer Catalunya. Vull poder comunicar-me allà, per això estudio català.

Jonas Tillinger

Hola! Em dic Jonas. Sóc d’un petit poble al sud d’Alemanya però visc a Konstanz. Estudio ciènca política a l’universitat de Konstanz. Tinc 23 anys. Parlo alemany, anglès, espanyol i una mica de francès. M’agrada tocar la guitarra i sortir amb les amics. Estudio català per que aniré a Barcelona al setembre per un any. Estudiaré un Màster a la Pompeu Fabra. Espero que durant l’intercanvi jo puc adquirir bones experiències i trobar-me amb gent interessant!

Mareike Buck

Em dic Mareike i tinc 22 anys. Els meus pares es diuen Hardy i Birgit i els meus germans es diuen Alessandro i Arianne. Ara visc a Konstanz però normalment jo visc a Balingen amb la meva família. M’agrada llegir i cuinar amb amics. Jo estudio anglès i espanyol i parlo anglès, alemany i espanyol. A més, jo treballo al Lago (centre comercial).

Clara Huttenlauch

Jo sóc la Clara. Tinc vint-i-cinc anys i estudio lingüística a Konstanz. Ara estudio també català perquè tinc una amiga que és catalana. Ella és mallorquina, però estudia a Barcelona. M’agrada viatjar i vull viatjar a Barcelona i parlar amb els seus amics en català. Jo visc a Konstanz amb tres altres noies. Treballo a la universitat de tutora. M’agrada cuinar i sortir amb amics. També m’agrada fer pastís. La meva família són cinc persones. Tinc un germà i una germana. Els meus pares viuen a Bremen. També tinc molts tiets i cosins. Els meus avis van morir fa anys.

Luca Keil

Bon dia! Jo em dic Luca Keil i tinc vint anys. No tinc germans; sóc fill únic. Visc a Konstanz, Alemanya, parlo alemany i estudio anglés i castellà a l´universitat Konstanz. M´agrada llegir, viatjar a altres paísos, escoltar música ( especialment cançons de rock ) i sortir amb els meus amics a un club i dansar. Malauradament ara no treballo.

Patricia Elz

Jo em dic la Patricia i tinc 22 anys.
Tinc dos germans petits. Ells diuen Marcel i Julian. Ells tenen 14 i 18 anys.
La meva mare es diu Suzana i té 42 anys. El meu pare es diu Christian i té 44 anys. Sóc simpàtica, oberta i molt curiosa. Però també sóc molt ambiciosa i honesta.

Nadine Cipriano

Jo sóc la Nadine Cipriano. Tinc 20 anys i estudio espanyol i francès a Konstanz. Parlo cinc llengües: francès, anglès, alemany, espanyol i portuguès.  Visc a Singen amb la meva família i treballo en un gimnàs.

Sóc molt baixa i atlética. Tinc els cabells castanys i llargs. Els meus ulls són també castanys com els meus cabells. Porto ulleres des que tinc quatre anys.

Jo sóc molt sincera, bastant optimista i molt esportista. Sóc poc calmada i no gaire extravertida. Tinc la família molt gran i tinc 14 cosins però només una germana. M’agraden els esports, viatjar i sortir amb amics i m’agrada molt escoltar música.

Hannah-Sophie Ziegler

Bon dia a tots. Em dic Hannah i tinc vint-i-cinc anys. Sóc d’ un poble a prop d’Ulm, però visc i estudio a Konstanz. M’agrada molt Espanya i la seva cultura. Per això m’interessa molt viatjar per el país i coneixer les seves Comunitats amb les seves particularitats com Catalunya i el català. A més, m’agrada la música, la literatura i el cinema.

Anna-Maria Schiller

Hola! Jo sóc l’Anna-Maria. Jo tinc 20 ans i visc à Reichenau. Jo estudio francès i llatí a Konstanz, jo vull ser un mestre a l’escola.
A mi m’agrada passejar, cuinar amb el meu amic i especialment viatjar.
La meva mare és de Sitges, com el meu avi i la meva àvia!
Per això jo estimo molt el català!
Visca Catalunya!

Kepa

Bon dia a tots! Jo em dic Kepa (o Pere, com preferiu). Jo vaig neixer al nord d’Alemanya, però no em sento gaire alemany. Estudio dret a la Universitat de Constança, però també m’agrada aprendre les coses que m’interessen. Una cosa que m’interessa molt es el català, perquè jo vull saber més sobre el poble català i, per a mi, la millor manera d’entendre un poble és parlar la seva llengua. Jo crec que tota la gent que pensa que sap com són per exemple els catalans hauria de viatjar a Catalunya per veure com són realment. 🙂

Cathi

Hola! Em dic Cathi i tinc 23 anys. Visc a Konstanz des de fa tres anys però sóc d’un poble a prop de Stuttgart. Actualment estudio Espanyol i Sociologia a la Universitat de Konstanz però abans vaig treballar de guia a Calella i Lloret de Mar, que es troben a Catalunya. M’agrada molt la Costa Brava amb les seves platges i amb el bon temps. També m’agrada molt Barcelona, que per mi és la ciutat més interessant d’Europa.

Tatiana Zapata Haas

Jo Em dic Tatiana Zapata Haas i tinc vint-i-cinc anys. Jo vaig néixer a Lima, Perú. Jo estudio literatura i lingüística espanyola a Konstanz. M’agraden els esports d’hivern, sobretot l’esquí. També m’agrada el trineu però només és divertit amb molts amics. A l’estiu m’agrada viatjar molt, aquest estiu voldria anar a Barcelona. M’agrada molt l’equip de futbol de Barcelona, darrerament juga un poc malament, això és trist, tant de bo guanyin la propera setmana. A més m’agrada anar a la discoteca amb amics o anar al cinema. Adéu a tots.

Konstantin Käppner

Hola! Em dic Konstantin. Jo visc a Konstanz, però sóc de Berlin. Estudio Ciènca política i treballo per un professor de la universitat. L’estiu passat, jo vaig fer un viatge a Barcelona, que em va agradar molt. Em va agradar tot, la ciutat i la gent. Aquest l’estiu jo faig un intercanvi ERASMUS a Barcelona, a l’universitat Pompeu Fabra. Aquesta és la raó per la qual jo estudio català. Espero que durant l’intercanvi jo puc adquirir bones experiències. A més, m’agrada molt el futbol i el bàdminton amb els amics o escoltar la música i llegir llibres.

Laura Balig

Bon dia, em dic Laura Balig, visc a Constança al carrer Petershausen i tinc 25 anys. Actualment estudio Francès i Gender Studies a la Universitat de Konstanz. Durant el lleure em dedico als propis interessos: vaig al teatre, la fotografia analògica, l’art i la cultura, i aprenc noves llengües. La meva família és gran i està repartida per tot Europa!

Angelina Tullo

Em dic Angelina i tinc 25 anys. Visc a Meersburg i abans d’estudiar vaig treballar com a cuinera. A la universitat de Konstanz estudio Sociologia i Història. En el meu temps lliure m’agrada llegir llibres d’Història o anar a ballar amb els meus amics.

Steffen Zabler

Hola, em dic Steffen. Sóc d’un petit poble de Baviera, pero visc a Konstanz. Tinc 24 anys i estudio política i administració en el primer semestre del Màster. Tinc una germana. Ella també estudia política. M’agrada la música i el futbol. M’agrada especialment tocar la trompeta. Al setembre de 2013 vull estudiar Recerca en Ciènca Politica a la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona. Els cursos són en anglès però fora de la universitat vull poder comunicar-me i conèixer gent nova. Per tant, m’agradaria aprendre la llengua Catalana.

Vivian Bux

Hola! Jo em dic Vivian i tinc 20 anys. Estudio espanyol i economia en el quart semestre. Sóc de Biberach, una ciutat entre Ulm i Ravensburg. Tinc un germà que té divuit anys. En el meu temps lliure em trobo amb els meus amics o faig esports com l’esquí de fons,  sortir a córrer o nadar. És una de les raons per què m’agrada molt el Bodensee. També m’agrada cosir, per exemple, bosses o roba i viatjar durant les vacances.

Meike Knittel

Em dic Meike i sóc una estudiant d’història. Sobretot estic interessada en les connexions històriques entre Catalunya i el sud d’Alemanya. Escric la meva Tesi de Màster sobre les relacions econòmiques i culturals en l’Edat mitjana (segles XIV i XV). Per tant, m’agradaria llegir textos catalans i conèixer la cultura catalana i la història d’aquesta regió interessant.
L’estiu passat vaig estar a Barcelona. Però per desgràcia només pocs dies. Per tant, m’agradaria tornar-hi. Barcelona és una ciutat amable i interessant. M’agradaria arribar a conèixer molts nous llocs. Però Konstanz també m’agrada molt – sobretot a l’estiu amb el llac. En el meu temps lliure m’agrada passar estona a la cafeteria amb un llibre o cuinar amb els meus companys de pis. També vaig sovint als museus i m’agraden els concerts a l’aire lliure durant l’estiu i quan tinc temps, m’agrada dibuixar, pintar i les activitats artesanals.

Sarah Schneider

Jo em dic Sarah i tinc 21 anys. Sóc de Stuttgart però visc a Konstanz on estudio lingüística. M’agrada molt la ciutat amb el llac i també la universitat, però prefereixo fer el meu Màster en una ciutat més gran on poder fer més coses, fins i tot si trobés a faltar el llac. El que m’agradaria més seria fer el Màster a l’estranger. En el meu temps lliure m’agrada fer Yoga o anar en bicicleta, o contactar amb els meus amics per fer festa, cuinar, anar al llac o fer altres coses. Ells són molt importants per a mi.

Isabel Köppel

Ei! Com va? Em dic Isabel. Tinc dinou anys i sóc estudiant a Konstanz. La meva família és espanyola i alemanya. La meva mare és de Madrid i el meu gos d’Alacant. I el meu pare és alemany. També tinc un germà, es diu Félix.
No m’agraden gaire ni les aranyes grans i negres ni l’hivern. Però m’agraden molt les llengües. Mentre estudio espanyol i anglès també faig cursos de francès i català.
M’agrada moltíssim viatjar per tot el món i anar per ciutats desconegudes i conèixer llocs nous. Sobre tot a l’estiu. No és fantàstic? Fins aviat.

Desirée Jäkle

Hola a tots! Em dic Desirée. Tinc vint anys i sóc de Horb, un poble petit a prop de Stuttgart però ara visc a Konstanz per estudiar espanyol i alemany. Tinc dos germans que es diuen Dominik i Michael i tenen trenta i vint-i-set anys. També tinc un nebot que té dos anys i es diu Felix. Jo jugo a tenis i m’agrada anar a córrer i pintar. En el meu temps lliure toco el piano i m’encanta llegir.

Stanislava Tsokeva

Hola! Jo em dic Stanislava Tsokeva, però tots meus amics em diuen Stacy. Tinc 19 anys i estudio espanyol i filosofia en el primer semestre.  Sóc de Bulgària i tota la meva família és de Bulgària també. La meva mare viu a Alemanya amb el meu padrastre i els meus germans i és infermera. El meu pare segueix vivint a Bulgària, on treballa com a taxista. A mi m’agrada ballar, escoltar música, fer esport o trobar-me amb amics. El que més m’agrada ballar és salsa, perquè m’encanta la música i els ritmes d’Amèrica de sud!

Tamara Dürr

Hola a tots! Jo em dic Tamara i tinc vint anys. Jo vaig néixer a Gechingen i visc a Konstanz. Sóc baixa, rossa i tinc els ulls blaus. Jo tinc quatre germans i germanes i ells es diuen Lisa, Philipp, Lea i Joel. A mi m’agrada molt la música, toco el piano, la guitarra i m’agrada molt cantar també. M’agrada també viatjar i els esports, per exemple, sortir a córrer. Jo estudio espanyol i física a la universitat de Konstanz. Molta gent diu que això és una combinació estranya. Però a mi m’agrada! 🙂 El meu ídol és Leo Messi. L’any passat vaig estar a la seva ciutat natal, a Rosario, a l’Argentina. Ara vull aprendre català perquè ell juga a futbol a Barcelona…
(També m’agrada la gent que té sentit de l’humor! 🙂 ) Fins aviat! Tamara

Monja Burkard 

Em dic Monja i tenc 23 anys. Visc a Constança, on estudio espanyol i matemàtiques. Els idiomes m’agraden moltíssim, sobre tot l’espanyol. A més m’encanta llegir, anar a la discoteca, actuar al teatre, fer Taekwondo i anar a la platja. Per desgràcia, no n’hi ha en el sud d’Alemanya. Les platges més boniques que he vist mai, són les platges de Menorca, on vaig passar 10 mesos treballant d’auxiliar d’idiomes. Quan tingui prou diners, vull tornar a Menorca per fer vacances. Però també hi ha coses que no m’agraden gaire: mirar esports, el trànsit urbà…  I odio el peix! Per això la majoria dels menjars catalans no m’agraden. És una llàstima!

Peter Fiala 

Hola! Jo em dic Peter Fiala i tinc vint-i-un anys. Vaig néixer a Göppingen, a prop de la ciutat de Stuttgart. Visc a Konstanz, estudio espanyol i anglès i vaig a la universitat amb bicicleta (durant el bon temps). Tinc un germà, ell es diu Kirk, i una germana. Ella es diu Jessica i ambdós són estudiants, que tenen dinou i vint-i-quatre anys i viuen a Ulm i Geislingen. A mi m’agrada molt l’esport i la música: sóc jugador de Judo i toco la bateria fa més de deu anys. També m’agrada viatjar, llegir i anar amb els meus amics de concerts, especialment de música rock i reggae.

Moritz Messmer

Jo em dic Moritz Messmer. Jo tinc vint-i-un anys i vaig néixer a Überlingen. Jo tinc un germà, ell té vint-i-quatre anys. Jo estudio lingüística a Konstanz. A mi m’agrada tocar el clarinet i m’agrada Aikido, un esport japonès. M’agrada també anar al cine amb els meus amics i viatjar. Jo vaig viatjar a Catalunya una vegada. Amb la meva orquestra jo vaig tocar a Malgrat de Mar i un petit concert a Barcelona també.

Kim Kiss

Hola! Jo em dic Kim. Jo vaig néixer a Baden-Baden i també sóc estudiant de lingüística a Konstanz. Jo tinc vint-i-un anys. Jo sóc castanya. A mi m’agrada sortir amb amics i m’agrada l’esport. Jo jugo a handbol. M’agrada veure pel·lícules i m’agrada viatjar a Espanya. Jo tinc un germà. Ell es diu Kevin i té dinou anys. El meu pare es diu Günter i la meva mare es diu Karin. Nosaltres tenim un gos que es diu Diego!

Lea Ziegler

Jo em dic Lea. Sóc estudiant d’espanyol i d’anglès. Jo vaig estudiar un any a València, que m’agrada molt. Ara tinc amics espanyols i valencians també i puc parlar les dues llengües amb ells. A mi m’agrada viatjar i parlar llengües estrangeres. Però m’agrada també quedar-me a casa amb la meva família. A nosaltres ens agrada molt parlar i menjar tots junts!

Francina Massana

Lectora de català a la Universitat de Konstanz. Ha estat lectora a la University of North Carolina at Chapel Hill (UNC) el curs 2011-2012. És periodista de formació i ha finalitzat el Màster d’estudis avançats i aplicats en llengua i literatura catalanes, amb el treball de recerca sobre els límits del traductor automàtic d’El Periódico de Catalunya. Professora de llengües per vocació, i cantant i pianista per afició.

Anuncis

4 Respostes to “Qui som?”

 1. Hallo, wie geht’s? Wir sind die Deutschschüler vom Institut Marianao. Wir heißen Mireia, Eduard, Loredana, Joshua, Pau, Jordi, Javi, Carlos und Marc. Wir sind zwischen 17 und 31 Jahre alt. Wir wohnen in der Nähe von Barcelona, in den Städten von Sant Boi, Viladecans und Hospitalet. Wir kommen aus Rumänien, Armenien und Spanien. Wir sprechen Russisch, Katalanisch, Spanisch, Englisch, Rumänisch, Armenisch und ein wenig Deutsch. Wir mögen Musik. Unsere Hobbys sind Sport, Fussball, schwimmen, tanzen, singen und Auto fahren.
  Wir gratulieren euch für euer Katalanisch. Wir möchten Deutschland besuchen. Wenn ihr zu uns kommt, was möchtet ihr in Katalonien machen?
  Wir freuen uns auf euch. Tschüs und bis bald!

 2. Hallo, wie geht’s? Wir sind die Deutschschüler und die Deutschschülerinnen vom Institut Marianao. Wir finden eure Texte super! Ihr sprecht gut Katalanisch. Wir heißen Xavi, Judith, Joao, Javi, Álex, Jesús, Adri, Carles, Dani, Sheila, Sandra und Sergi. Wir sprechen Katalanisch, Spanisch, Englisch und etwas Deutsch. Unsere Hobbys sind Fussball, Serien, Filme, Partys und Musik. Wir möchten Deutschland besuchen. Wir freuen uns auf euch. Tschüs und bis bald!

 3. nibureuq Novembre 2, 2012 a 10:27 pm #

  Tot això és magnífic, i molt interessant! En tan poc temps de classes ja sabeu escriure molt bé! 🙂

  • marlenholzammer febrer 28, 2014 a 11:37 pm #

   Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s